Algemene voorwaarden


Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer
BVBA Vinche & Koopmans – WoodWick Belgium
Nijverheidslaan 1543 b2
3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: +32 (0)89 519 819
E-mailadres: info@woodwickbelgium.com
Btw-identificatienummer: BE 0537.274.288
facebook.com/woodwickbelgium/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 16u

Artikel 2 - Toepasselijkheid
Wij leveren enkel in België en Luxemburg. Als u een leveringsadres in een ander land opgeeft zullen wij uw bestelling weigeren.
Om een bestelling te plaatsen moet u minstens 18 jaar oud zijn. In dit geval vragen we u om uw bestelling door uw ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen.
Het plaatsen van een bestelling op onze site geldt als een uitdrukkelijke aanvaarding van onze algemene voorwaarden die steeds beschikbaar zijn via onze website. 

Artikel 3 - Het aanbod
Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden.

Artikel 4 - De overeenkomst
Als u een bestelling plaatst krijgt u daar een bevestiging van per e-mail.
Zodra de betalingstransactie met krediet- of debetkaart goedgekeurd is door de uitgever van de kaart is de overeenkomst/bestelling compleet.
Wij aanvaarden Bancontact/Mister Cash, MasterCard en Visa. Indien de uitgever van uw kaart weigert om in te stemmen met uw betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen bij de levering of de niet-levering van uw bestelling.
Bestellingen zonder geldige betaling worden niet aanvaard of verwerkt.

Artikel 5 - Herroepingsrecht
U kan uw product binnen de 14 dagen retourneren. Het product dient wel in de originele staat terug gestuurd te worden.
 
Artikel 6 – Verzendkosten in geval van herroeping.
De retourkosten zijn ten laste van de koper. Retourneren kan via een DHL Parcelshop aan een vast prijs. https://www.dhlparcel.be/nl/particulier/dhl-parcelshop 
Het retourneren dient in de originele verpakking te gebeuren.
Indien het retourneren niet in de originele verpakking en via een DHL Parcelshop gebeurt liggen het risico bij de koper.

Artikel 7 - Verplichtingen van Vinche & Koopmans Bvba bij herroeping
Zodra u binnen de 14 dagen na ontvangst aangeeft iets terug te willen sturen ontvangt u van ons een bevestiging met alle gegevens voor de terugzending.
Na ontvangst van het teruggestuurde product sturen we een nieuw product of je ontvangt je betaling zo snel mogelijk terug, maximaal 30 dagen.

Artikel 8 - Uitsluiting herroepingsrecht
Gebruikte kaarsen of kaarsen die in promotie werden verkocht worden niet terug genomen.

Artikel 9 - De prijs
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en alle wettelijke bijdragen. 
De prijs voor een normale verzending naar België of Luxemburg is € 5,00
Bij een bestelling van € 50 of meer is uw bestelling vrachtvrij.

Artikel 10 – Conformiteit en garantie 
We leveren graag een goed product. Is er toch iets mis mee, dan lossen we dat voor u op.
Hierbij volgen wij de wet.
 
Artikel 11 - Levering en uitvoering
Wij doen onze uiterste best om u goed van dienst te zijn.
Als u van maandag t/m vrijdag tussen 8u30 en 16u een bestelling plaatst ontvangt u deze binnen de 3 werkdagen.
Indien de bezorging van het product langer duurt, of als we het niet tijdig kunnen bezorgen hoor je dit zo snel mogelijk. Op dat moment kan u afzien van de aankoop. In dit geval krijgt u uw betaling zo snel mogelijk teruggestort. (maximum 14 dagen)
Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijgt u uw geld terug.
Als een product beschadigt of kwijt raakt voordat het bij u aankomt (of bij een aangewezen ontvanger), is dat onze verantwoordelijkheid.
 
Artikel 12 - Betaling
Klopt iets niet in de betaalgegevens, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.
We aanvaarden alle betaalmiddelen die op onze website staan vermeld.

Artikel 13 - Overmacht
Als er sprake is van een overmacht kan het zijn dat wij onze verplichtingen naar u niet kunnen nakomen. Zodra deze overmacht voorbij is zullen we onze verplichting nakomen. Als dit te lang zou duren kan u van de aankoop afzien. In dit geval krijgt u uw betaling zo snel mogelijk terug gestort. (maximum 14 dagen)

Artikel 14 – Intellectuele eigendom
Onze website, logo’s, namen, … zijn beschermd door copyrights.
Dit wil zeggen dat je ons logo, website, namen,… niet mag kopiëren of reproduceren zonder onze voorafgaande toestemming.

Artikel 15 - Klachtenregeling
Als u een klacht heeft, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Omschrijf het probleem zo duidelijk mogelijk zodat we u op een snelle manier kunnen helpen.
De consument dient de ondernemer in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

.